Reacties van klanten

Heel blij zijn wij dat dhr. B.van Bavel heeft gereageerd op onze klus. In nog geen 2 weken heeft hij onze serre veranderd in een heel mooie extra kamer. Hij werkt snel, keurig netjes en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Een échte vakman dus! Ook een beetje meerwerk werd door hem geregeld. Bij een volgende klus wordt hij zeker weer gevraagd.

familie v.d. Hout

Nadat BOVB, begin dit jaar naar tevredenheid werkzaamheden aan het dak van onze schuur had verricht, hebben wij Benny benaderd om diverse werkzaamheden bij ons uit te voeren. Oktober j.l. hebben die plaatsgevonden,de werkzaamheden bestonden uit het opnieuw spachtelen van een muur in onze kamer,afwerken van een keukenafdichting en een volledige renovatie van de WC na het hebben van een lekkage.
Wij kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, alles ziet er weer zeer goed uit, afspraken worden nagekomen, is beleefd en er wordt netjes gewerkt.
Bij een volgende klus weten we waar we moeten zijn!.

P. Schouw, Roosendaal

Bij de offerte-aanvraag was de prijs de 2e qua prijs-opgave, maar omdat Van Bavel betrouwbaar overkwam en dicht in de buurt woonde hebben wij toch voor hun gekozen: het prijsverschil met de laagste aanbieder was niet erg groot. De BTW wijziging die plaatsvond na de offerte heeft Van Bavel netjes verwerkt in een aangepaste offerte. We hebben de adviezen die werden gegeven gevolgd, tot volle tevredenheid. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd, heel professioneel: we hadden dit mogen verwachten maar het is boven verwachting gedaan. De boeiboorden en dakgoten die zijn vervangen kunnen er vermoedelijk voorgoed blijven zitten. Als er mensen zijn die dit willen bewonderen dan kunnen ze het zien op de Fluwijnberg 56. De afspraken omtrent de data van uitvoering zijn correct nagekomen en de rommel is keurig opgeruimd: kortom, wij zijn zeer tevreden en hebben Van Bavel inmiddels teruggevraagd voor een verdere klus.

familie Berkhout, Roosendaal

Ons huis, als nieuw! Wij zijn er blij mee..Goede service, betrouwbaarheid en klasse werk. Zo hoort het!
Dankzij bouwbedrijf Van Bavel is ons huis van boven naar beneden gerenoveerd, incl. een mooie dakkapel. Voor bouwwerkzaamheden aan uw huis kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Familie Terhorst, Roosendaal